Pages

Minggu, 22 September 2013

Dangdutin.Com: Lirik Gelang Tresno - Mita Maharani - Campursari Karya R Husin Albana

3
Dangdutin.Com
Situs Dangdut Koplo Terbaru 2013 
Picture Perfect Weddings.

Subscribe to Trending Now..Weddings for great tips and ideas for that splendid day. Inspiration for joyful reunions from themes to bridal gowns and more.
From our sponsors
Lirik Gelang Tresno - Mita Maharani - Campursari Karya R Husin Albana
Sep 23rd 2013, 03:22, by Bapak Pintar

Lirik Gelang Tresno - Mita Maharani - Campursari Karya R Husin Albana | Selamat datang di situs download dangdut koplo terbaru 2013. Berikut ini kami berikan Lirik Lagu Gelang Tresno - Mita Maharani - Top Campursari Kediri gratis untuk para pengunjung setia www.dangdutin.com

Lirik Gelang Tresno

Gelang iki naliko kok gawe ake
Neng tanganku sliramu karo janji
Jarene gedene tresnomu
Ra kate ninggalke aku

Pamit aku lungo mung golek sangu
Yen wes bali njur mbok jaluk aku
Tresnoku gedene tekadku
Setyo ngenteni sliramu

Nanging tekan saiki
Tanpo ono kirim warto
Opo ora kroso
Yen tak arep - arep sliramu

Suwi tak enteni tekamu
Tresno iki nggedek ke setyoku
Nanging sliramu ra ono bali
Mung gelang iki seng kok tinggalake

Suwi tak enteni tekamu
Tresno iki nggedek ke setyoku
Mung gelang sing kok tinggalake
Dadi saksi janji seng tak enteni

Suwi tak enteni tekamu
Tresno iki nggedek ke setyoku
Nanging sliramu ra ono bali
Mung gelang iki seng kok tinggalake

Suwi tak enteni tekamu
Tresno iki nggedek ke setyoku
Mung gelang sing kok tinggalake
Dadi saksi janji seng tak enteni

Gelang iki naliko kok gawe ake
Neng tanganku sliramu karo janji
Jarene gedene tresnomu
Ra kate ninggalke aku

Nanging tekan saiki
Tanpo ono kirim warto
Opo ora kroso
Yen tak arep - arep sliramu

Suwi tak enteni tekamu
Tresno iki nggedek ke setyoku
Nanging sliramu ra ono bali
Mung gelang iki seng kok tinggalake

Suwi tak enteni tekamu
Tresno iki nggedek ke setyoku
Mung gelang sing kok tinggalake
Dadi saksi janji seng tak enteni

Terima kasih telah berdendang dan bergoyang dengan alunan Lirik Gelang Tresno - Mita Maharani - Top Campursari Kediri

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 komentar:

Poskan Komentar